|
|
Tematy aktywne Lista użytkowników Kalendarz Szukaj |
| Sprzet trialowy | |
| |
|
| Autor | Wiadomość |
|
Ratio69
Bezel (2)
od 30 lipca 2010 |
![]() Temat: Felt ... Co z tym zrobic ?30 lipca 2010 o 22:57 |
|
Witam wszystkich forumowiczow :)
Mam dosc nietypowy problem ... I dosc nietypowy rower jak na ta dyscypline bo jest to felt streight shot ... Uploaded with ImageShack.us[/IMG]
Waga: 15,08 kg Materiał ramy: Felt Shot, aluminium 6061 Widelec: Marzocchi Z.1 Drop Off IV Tłumik: n.d. Skok przód: 130 Skok tył: n.d. Rozmiary: 15,5" Stery: półzintegrowane Mostek: Truvativ Hussefelt Kierownica: Truvativ Hussefelt Sztyca: Truvativ XR Siodełko: Felt Form Piasty: Felt Obręcze: WTB Speed Disc XL Opony: Maxxis Minion DH, 26x2,35" Manetki: SRAM SX-5 Trigger Przerzutka przód: n.d. Przerzutka tył: SRAM SX-5 Dźwignia hamulca: Hayes Sole Hamulce: Hayes Sole, hydrauliczne, tarczowe Korby: Truvativ Hussefelt, 38 z. Środek suportu: Truvativ Pedały: FeltPlatform Łańcuch: Shimano HG50 Kaseta: SRAM PG-830, 11-32 z. nie chce profesjalnego sprzetu tylko sprobowac street trialu . Zastanawiam sie co mozna z tym zrobic zeby moc sprobowac tego sportu :) wiem napewno ze pzredni hamulec jest ok xD a rama niby 15 ale wychodzi niska jak sie siedzi na nim ... z reszta mam 186 cm wzrostu wiedz moze nawet byc :) Czekam na rady i z gory dzieki :) |
|
|
h2o
Bezel (441)
od 17 stycznia 2008 Wrocław |
![]() 30 lipca 2010 o 23:16 |
|
nie ma sensu psuć tak ładnego rowerka, bardziej opłaca się kupić 2gi z giełdy używany niż coś tutaj wymieniać.
1. ramy do trialu mają mniej niż 10", a typowe do streetu chyba 13". 2. Hampel tył - masz tylko mocowanie pod tarcze, a jedyny sensowny hamulec na 26" to hope mono trials, który kosztuje ok 800 zł i szybko rozwali Ci ramę 3. Sztywny widelec to podstawa 4. Przerzutki i koła |
|
|
Ratio69
Bezel (2)
od 30 lipca 2010 |
![]() 30 lipca 2010 o 23:24 |
|
Dzieki :) Wiesz tez tak na poczatku myslalem ale mowie "aaa pewnie chlopaki na forum cos wymysla" xD jednak nie :D spoko poszukam czegos :)
http://www.choody.com/gielda.htm,32,14814,g14814 bylby ok ? |
|
|
||
Skocz do forum |